Annet Ardesch

Schilderen en gemende technieken

Annet Ardesch doorliep de Academie voor Beeldende Kunsten St Joost, Breda. Zij maakt overwegend figuratief werk in opdracht en exposeert regelmatig. In het vrije werk kenmerkt een zekere vervreemding de sfeer. In opdracht vervaardigt zij portretten, maar ook stillevens, oldtimers en schepen zijn haar specialiteit.

Haar werk is via galeries aangekocht door liefhebbers in ondermeer de VS, België, Engeland en Italië. In Nederland exposeerde zij in galeries en musea van Den Helder tot Maastricht. Haar werk is te vinden in artotheken en kunstverzamelingen van bedrijven, instellingen en particulieren.
Recentelijk heeft zij met fijn mozaïek beschilderde torso’s aan haar oeuvre toegevoegd. Aardewerken figuren, mannen en vrouwen als uit de Griekse Oudheid, maar dan met tatoeages en kleding van nu.

Annet Ardesch woont en werkt in Gorinchem, met uitzicht op uiterwaarden en de Merwede. Het altijd gereflecteerde licht en de steeds wisselende wolkenluchten, maken deze plek voor haar de ideale omgeving om kunst te scheppen.

Annet Ardesch 

Postbus 732
4200 AS Gorinchem
+31-641163646

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kunstmanifestatie

Gorcums Gouden Eeuw - Nu!

Een kunstmanifestatie Van zaterdag 15 september t/m zaterdag 20 oktober in de historische binnenstad van Gorcum met als thema de schilderijen van het Gouden Eeuw Team van het Gorcums Museum.

Agenda

Geen activiteiten gevonden

Search