Conny Oosterom

Textiel 

Mijn naam is Conny Oosterom, ik ben kleurrijk creatief spontaan en gedreven.
Al heel jong zat ik achter de naaimachine van mijn moeder, daar heb ik spelenderwijs naaien geleerd.

Na mijn middelbare school opleiding, heb ik mijn vak opleiding coupeuse gedaan en mijn middenstand diploma gehaald. Omdat ik toen al wist dat ik als zelfstandige wilde werken.
Na wat praktische ervaring opgedaan te hebben, begon ik mijn eigen naaischool in Spijk. En dat doe ik nog steeds met veel plezier en passie.

Kennis doorgeven vind ik heel belangrijk, speciaal ook aan de jonge mensen. In het huidige les programma wordt er weinig of geen aandacht meer besteed aan deze handwerk vormen: zoals borduren breien haken en naaien. Ik zie dit als een stukje cultureel erfgoed wat ik door mag geven. Hun enthousiasme geeft mij veel plezier en voldoening in dit werk.

Ik vind schilderen ook heerlijk, maar wel een aparte vorm van schilderen. Ik zet bijvoorbeeld een aantal draden en lapjes stof op stevig structuur papier vast met de naaimachine, die ik later inschilder met kwast en roller. Op deze manier verzorg ik inmiddels workshops, gemengde technieken.

Conny van Oosterom

tel: 0183562114 
gsm: 06 49 676 870

Kunstcafé Rivierenland

Kunstcafé Rivierenland heeft als doel om ontmoetingen te laten plaatsvinden tussen kunstenaars van alle disciplines om zo verbindingen te leggen.

Laatste nieuws

Agenda

Geen activiteiten gevonden

Search